Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@02:22:27 GMT

انتظار ۳۵ ساله یک مادر شهید، سوژه فیلم حاوار شد

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۴۶۴۸

انتظار ۳۵ ساله یک مادر شهید، سوژه فیلم حاوار شد

کارگردان فیلم «حاوار» از پایان تصویربرداری این فیلم خبر داد و گفت: این فیلم برای حضور در یازدهمین جشنواره فیلم عمار آماده می‌شود. ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

یونس شهباز کارگردان و مستندساز در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم پیرامون تهیه و تولید فیلم داستانی «حاوار» گفت: موضوع این فیلم داستانی در مورد مادر شهید 85 ساله‌ای است که 35 سال از مفقودالاثری فرزند او در دوران دفاع مقدس می‌گذرد و او همچنان منتظر برگشتن اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این مادر شهید نام خاصی ندارد و در این فیلم داستانی با عنوان «خان ننه» به مخاطبان معرفی می‌شود.

شهباز در مورد موضوع فیلم خود گفت: فیلم داستانی «حاوار» چیزی در حدود 18 دقیقه زمان دارد و به معنی فریاد و حامی و برگرفته از شعر «خان ننه» استاد شهریار است که تصویربرداری این فیلم در روستای توریستی «عیش آباد» از توابع شهرستان «مرند» در استان آذربایجان شرقی انجام شده است. این فیلم داستانی روایتگر مادر شهیدی است که هر روز در محل ورودی روستا می‌نشیند تا فرزند او که در دوران دفاع مقدس برای نبرد با دشمن به جبهه‌های جنگ رفته به خانه بازگردد.

وی افزود: پس از اینکه فیملنامه فیلم داستانی «حاوار» جزء 40 فیلمنامه برتر به مناسبت فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران برگزیده شد و پس از دریافت مجوزهای لازم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تصویب بنیاد روایت کار و با همکاری سازمان بسیج هنرمندان کشور، فیلمبرداری فیلم داستانی را آغاز کردیم.

این کارگردان ادامه داد: پس از پایان مرحله تصویربرداری فیلم داستانی «حاوار» که هشت روز به طول انجامید، کار تدوین آن از امروز دوشنبه 26 خردادماه آغاز شده است و پیش‌بینی می‌کنیم که بعد از دو ماه این فیلم مردادماه آماده نمایش برای مخاطبان و علاقه‌مندان شود.

شهباز تاکید کرد: در این فیلم داستانی مخاطبان می‌بینند که ماجرای دفن پیکر مطهر یک شهید موجب برطرف شدن اختلاف 2 طایفه یک روستا و رفع کدورت بین آنها می‌شود و در نهایت نیز این مادربزرگ این شهید گمنام را به فرزندی قبول می‌کند و در مزاری که برای فرزند شهید خود در تپه شهداء تهیه کرده دفن می‌شود.

این مستندساز عنوان کرد: البته فعلاٌ بخش دوم فیلم داستانی «حاوار» ساخته شده است و بخش نخست آن که به ماجرا و نحوه شهادت و فعالیت‌ها و عملکرد فرزند این مادربزرگ 85 ساله در جبهه‌های دفاع مقدس در برابر دشمن بعثی می‌پردازد نیز پس آماده شدن بخش فعلی این فیلم داستانی در حدود چهار ماه آینده ساخته می‌شود.

وی اظهار داشت: فیلم داستانی «حاوار» را برای نمایش در یازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار درنظر گرفته‌ام. البته اگر قبل از آن جشنواره‌های دیگری نیز در داخل و خارج برگزار شود این فیلم را به آنها هم ارسال خواهم کرد.

در پایان تصریح کرد: در صورتی که استقبال خوب و مناسبی را از سوی مخاطبان شاهد باشیم برنامه ساخت یک فیلم سینمایی از این فیلمنامه را هم دنبال و اجرایی خواهیم کرد.

گفتنی است، بازیگران این فیلم داستانی مدینه حاج محمدی، محمد حسین دویران، فاطمه شهباز و حیدر ذولفقاری‌اند و احد اجاق‌زاده، مشاور و بازیگردان؛ بهنام محمدی، سرپرست گروه کارگردانی؛ یوسف شهباز، مدیر تصویربرداری؛ پریناز مرادی، گریم و بازیگر؛ شیدا بابایی، دستیار یک کارگردان و بازیگر؛ آرزو میرزایی، منشی صحنه و حسن اکبری مدیر تولید این کارند.

مستند "شهیدی، عود، آواز" به مرحله تدوین نهایی رسیدجواد خیابانی با بهره‌گیری از منابع کتابخانه ملی مستند «ورزش ایران» را می‌سازد

انتهای پیام/ 

R1539/P/S4,35/CT3 واژه های کاربردی مرتبط دفاع مقدس جشنواره فیلم عمار

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دفاع مقدس جشنواره فیلم عمار دفاع مقدس جشنواره فیلم عمار فیلم داستانی دفاع مقدس مادر شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ محققان دانشگاه ام آی تی و دانشگاه واشنگتن راهی برای مدل‌سازی رفتار یک سوژه، خواه انسانی یا ماشینی، ابداع کردند که محدودیت‌های محاسباتی ناشناخته را توضیح می‌دهد. این روش جدید به درک تفکر انسان و ماشین و چگونگی حل مشکلات کمک می‌کند و هر گونه محدودیتی را که ممکن است مانع حل مسئله شود شناسایی می‌کند.

برای ساختن سیستم‌های هوش مصنوعی که می‌توانند همکاری مؤثری با انسان داشته باشند، الگوبرداری مناسب از رفتار انسان برای شروع مفید است. اما بیشتر انسان‌ها تمایل دارند هنگام تصمیم‌گیری رفتاری نشان دهند که با هنجار‌ها و استاندارد‌ها چندان سازگار نیست. این غیرمنطقی بودن، که مدل‌سازی آن به‌ویژه دشوار است، اغلب به محدودیت‌های محاسباتی ختم می‌شود. دلیلش این است که یک انسان فرصت ندارد مدت‌های طولانی وقت صرف کند تا به راه حل مناسب برای حل یک مشکل برسد.

پیش‌بینی و پیشگیری از رفتار‌های اشتباه

مدل جدید محققان می‌تواند به طور خودکار محدودیت‌های محاسباتی یک سوژه را با دیدن تنها چند نمونه از اقدامات قبلی آنها استنتاج کند. این «پایه استنتاج» می‌تواند برای پیش‌بینی رفتار‌های آتی آن سوژه استفاده شود. برای مثال، می‌تواند پیش‌بینی کند که بر اساس الگو‌های سفر قبلی یک فرد به کجا می‌رود و یا مثلاً حرکت بعدی یک بازیکن را در بازی شطرنج پیش‌بینی کند. این کار می‌تواند به دانشمندان کمک کند نحوه رفتار انسان‌ها را به سیستم‌های هوش مصنوعی بیاموزند تا به همکاران انسانی خود بهتر پاسخ دهند. به گفته پائول جیکوب (Paul Jacob)، نویسنده ارشد این تحقیق، توانایی درک رفتار انسان و سپس استنتاج اهداف او بر اساس رفتار، می‌تواند کارایی یک دستیار هوش مصنوعی را تا حد زیادی ارتقا دهد.

جیکوب می‌گوید: «هوش مصنوعی می‌تواند با مشاهده رفتار‌های قبلی انسان، او را از انجام اشتباه احتمالی بازدارد و وارد عمل شود و راه بهتری را پیشنهاد دهد. حتی می‌تواند با نقاط ضعفی که همکاران انسانی‌اش دارند سازگار شود. توانایی مدل‌سازی رفتار انسان گام مهمی به سوی ساخت یک عامل هوش مصنوعی است که در واقع می‌تواند به آن انسان کمک کند.»

چگونگی آموزش الگوریتم

اولین مرحله در روش آنها شامل اجرای یک الگوریتم حل مسئله در مدت زمان محدود است. برای مثال، اگر مدل هوش مصنوعی در حال انجام مسابقه شطرنج است به الگوریتم  آن اجازه می‌دهند که فقط در تعداد معینی از مراحل اجرا شود. در پایان، محققان می‌توانند تصمیماتی را که الگوریتم در هر مرحله اتخاذ کرده است، مشاهده و بررسی کنند.

سپس این مدل، تصمیمات خود را با تصمیمات سوژه‌ای که از آن الگو گرفته مقایسه می‌کند تا با هم هماهنگ شوند و مرحله‌ای که عامل برنامه‌ریزی را متوقف کرده است شناسایی می‌کند. از این رو، مدل می‌تواند پایه استنتاج یا مدت زمانی که آن سوژه برای این مشکل برنامه‌ریزی می‌کند را برآورد کند. از پایه استنتاج همچنین می‌توان برای پیش‌بینی نحوه واکنش آن سوژه هنگام حل یک مشکل مشابه استفاده کرد.

این روش می‌تواند بسیار کارآمد باشد، زیرا محققان می‌توانند بدون تلاش مضاعف، به مجموعه کاملی از تصمیمات الگوریتم حل مسئله دسترسی داشته باشند. این چارچوب همچنین می‌تواند به حل هر مشکلی که در آن کلاس خاص از الگوریتم قرار دارد کمک کند.

محققان رویکرد خود را در سه مدل‌سازی مختلف آزمایش کردند: استنباط اهداف ناوبری بر اساس مسیر‌های قبلی، حدس زدن قصد ارتباطی افراد از روی نشانه‌های کلامی آنها و پیش‌بینی حرکات بعدی در مسابقات شطرنج انسان با انسان. روش آنها در هر آزمایش یا با یک انتخاب رایج مطابقت داشت یا عملکرد بهتری را نشان داد.

با این روش جدید، سیستم‌های هوش مصنوعی از اشتباهات خود درس می‌گیرند و مهارت‌های تصمیم‌گیری خود را بهبود می‌بخشند. از این رویکرد همچنین می‌توان برای مدل‌سازی فرآیند برنامه‌ریزی در ربات‌ها استفاده کرد. هدف نهایی این روش، ایجاد مدل‌هایی از هوش مصنوعی است که بتوانند همکاری مؤثرتری با انسان داشته باشند.

این گزارش از ام آی تی نیوز به فارسی برگردان شده است.

انتهای پیام/

نازنین احسانی طباطبایی

دیگر خبرها

  • دست‌درازی به دختر خردسال توسط پدر | مادر با مفتول شوهرش را کشت!
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • قتل دختر اصفهانی مبتلا به اتیسم به دست مادرش
  • راز قتل دختربچه ۱۱ ساله اصفهانی فاش شد
  • رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد
  • برگزاری مراسم پایانی هفته هنر انقلاب اسلامی خوزستان
  • درگذشت مادر شهیدان محمدرضایی در شهر زاینده رود
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد
  • انتظار ۹ ساله تمام شد/ پرواز حجاج استان سمنان در آسمان سرزمین وحی